Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bokun bulaştığını görmek

Rüyada bokun bulaştığını görmek

Rüyada bokun bulaştığını görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada bokun bulaştığını gördüyseniz:

  • Ya da iş hayatınızda bazı zorluk veya engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bokun bulaştığını görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, işe başlanacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bokun üstüne bulaştığını görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bokun eline bulaştığını görmek uykusuz geceler yaşayacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrar bulaştığını görmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı eşini bulamamak çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine delalettir.

Rüyada gelinliğini bulamamak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okulu bulamamak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kıbleyi bulamamak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments