Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğluna sarılıp ağlamak

Rüyada oğluna sarılıp ağlamak

Rüyada oğluna sarılıp ağlamak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, bilgi sahibi olacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada oğluna sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Birlikte olmaktan mutluluk duyacağınız insanlara vakit geçirmek sıkıntılarınızı unutmanızı sağlayabilir.

Rüyada oğluna sarılıp ağlamak henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, mirasa, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ezan okunurken ağlamak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada kuran okuyup ağlamak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, endişeli durumların son bulacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına alamet eder.

Rüyada kuran okunurken ağlamak yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun öldüğünü görüp ağlamak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına inanılır.

Rüyada oğlu için ağlamak heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğluna ağlamak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun ağladığını görmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments