Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanlar tarafından kovalanmak

Rüyada aslanlar tarafından kovalanmak

Rüyada aslanlar tarafından kovalanmak karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, günlerini hastanede geçireceğine, rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslanlar tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınızla problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada aslan tarafından kovalandığını görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada aslanlar tarafından kovalanmak mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada aslan tarafından kovalanmak çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, mevki kaybına uğrayacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fare tarafından kovalanmak dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkek tarafından kovalandığını görmek huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada köpekler tarafından kovalanmak edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı biri tarafından kovalanmak büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, bedeninin de iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın biri tarafından kovalanmak uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments