Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan ve fil görmek

Rüyada aslan ve fil görmek

Rüyada aslan ve fil görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, yardımda bulunacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, huzurunu yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada aslan ve fil gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının sorunlarını halletmekle uğraşırsanız kendinizi ilgilendiren önemli fırsatlar kaçırabilirsiniz.

Rüyada aslan ve fil görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada fil ve aslan görmek planlarının gerçekleşeceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine rivayet eder.

Rüyada filin evi yıktığını görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, endişelerin biteceğine yorulur.

Rüyada fil yemek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada fil yavrusunu görmek düşünmeden adımlar atayacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fil beslemek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına işarettir.

Rüyada fil kestiğini görmek işini büyüteceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada filistine gitmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments