Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odun indirmek

Rüyada odun indirmek

Rüyada odun indirmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, hastalıklarının da şifasını bulacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada odun indirmek gördüyseniz:

  • Aksilikler karşısında bağırıp, çağırıp, yakınlarınızı kırabilecek kadar gerilimlisiniz.

Rüyada odun indirmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, birikim yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökten at indiğini görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabadan indiğini görmek inancından sapacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına işarettir.

Rüyada bulutun yere indiğini görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gökten ışık indiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, masumluğunu ispat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökten koç indiğini görmek ortamın bir hayli gerileceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına delalettir.

Rüyada gökten indiğini görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, işlerdeki verimin artacağına, insanların saygısının kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir merdivenden indiğini görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments