Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odun altında kalmak

Rüyada odun altında kalmak

Rüyada odun altında kalmak beklentilerin boşa çıkmayacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, atılım yapacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada odun altında kalmak gördüyseniz:

  • Sizi rahatlatacak önemli bir gelişme olacak.

Rüyada odunların altında kalmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada odun altında kalmak güzel bir hayat süreceğine, kısmetlerinin bol olacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada at altında kalmak rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine delalet eder.

Rüyada enkaz altında kalmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, hayatın tadına varacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvarın altında kalmak haramdan ve zinadan uzak duracağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kum altında kalmak çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada karların altında kalmak yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine tabir olunur.

Rüyada sel altında kalmak şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, ortaklıkların bozulacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments