Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada odunların altında kalmak

Rüyada odunların altında kalmak

Rüyada odunların altında kalmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına tabir olunur.

Rüyada odunların altında kalmak gördüyseniz:

  • Belli başlı düzenlemeler veya planlar nedeniyle hoşnut olmayabilirsiniz.

Rüyada odun altında kalmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, hikmet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada odunların altında kalmak iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına işaret eder.

Rüyada evin altında kalmak sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tır altında kalmak başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada altın miras kaldığını görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, yeniden bir araya geleceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıkılan evin altında kalmak parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına yorulur.

Rüyada yıkılan duvarın altında kalmak kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalettir.

Rüyada silah altında kalmak yaşadığı stresin biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments