Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at altında kalmak

Rüyada at altında kalmak

Rüyada at altında kalmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada at altında kalmak gördüyseniz:

  • Yanlış özür beyan etmeniz veya olan biten yanlışlıkları düzeltmemeniz durumunda sorun yaşanabilir.

Rüyada atın altında kalmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at altında kalmak kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, gelişiminin hız kazanacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada atların arasında kalmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurşun altında kalmak karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına işarettir.

Rüyada dalga altında kalmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada depremin altında kalmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada ineğin altında kalmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına inanılır.

Rüyada şehrin sular altında kaldığını görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments