Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahın patladığını görmek

Rüyada silahın patladığını görmek

Rüyada silahın patladığını görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, kafasının karışacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada silahın patladığını gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla iletişime geçmek veya eski fikirleri canlandırmak faydalı olabilir.

Rüyada silah patladığını görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahların patladığını görmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalet eder.

Rüyada silah patlamak kişinin daha çok kazanacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işaret eder.

Rüyada silahın patladığını görmek yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada uçağın düşüp patladığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada çıbanın patladığını görmek özlemelerin son bulacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine işarettir.

Rüyada buzdolabının patladığını görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada kızlık zarının patladığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments