Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişenin patladığını görmek

Rüyada şişenin patladığını görmek

Rüyada şişenin patladığını görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişenin patladığını gördüyseniz:

  • Sizin karlı zannettiğiniz şeylerin ardında bilmediğiniz bazı durumlar olabilir.

Rüyada şişenin patladığını görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kendi işine sahip olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada ocağın patladığını görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yıldızın patladığını görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada lastiğin patladığını görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, daima zinde ve genç kalacağına, çekilen acıların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tekerin patladığını görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada buzdolabının patladığını görmek iş hayatında saygı göreceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, hanesinin bollukla dolacağına inanılır.

Rüyada ayakkabının patladığını görmek eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, mutluluğunun her geçen gün artacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına işaret eder.

Rüyada arabanın tekerinin patladığını görmek huzurunun yerine geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments