Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş külü görmek

Rüyada ateş külü görmek

Rüyada ateş külü görmek istenmeyen bir yolculuğa, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada ateş külü gördüyseniz:

  • Yalnız bazı işler var ki, hemen karar vermeniz gereklidir.

Rüyada ateş külü görmek rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına yorulur.

Rüyada ateşli kül görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna inanılır.

Rüyada küllenmiş ateş görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, kişinin içinin daralacağına delalettir.

Rüyada ateş ve kül görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına işaret eder.

Rüyada kül rengi kedi görmek ağız tadının ve moralin bozulacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada kül tablası kırmak ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalettir.

Rüyada soba ve kül görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine alamet eder.

Rüyada kül görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments