Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küllü su görmek

Rüyada küllü su görmek

Rüyada küllü su görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada küllü su gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada küllü su içmek başarılarını arttıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine inanılır.

Rüyada küllü su görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına tabir olunur.

Rüyada kömür külü görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sönmüş kül görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine delalet eder.

Rüyada ateşli kül görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına işarettir.

Rüyada evin kül olduğunu görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna delalet eder.

Rüyada kül tablası görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine, endişe veren durumların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada sobadan kül almak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments