Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tütün sulamak

Rüyada tütün sulamak

Rüyada tütün sulamak verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına delalettir.

Rüyada tütün sulamak gördüyseniz:

  • Kariyerinizde veya iş hayatınızda aklınızda olmayan veya artık unutmaya başladığınız olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada tütün sulamak sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına rivayet eder.

Rüyada tütün balyası görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak tütün görmek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil tütün kırmak hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tütün ektiğini görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine rivayet eder.

Rüyada tütün dikmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tütün sarmak birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, güzel huylarını terk edeceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına inanılır.

Rüyada tütün içmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments