Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yufka sulamak

Rüyada yufka sulamak

Rüyada yufka sulamak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, hatalı yollara sapılacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işarettir.

Rüyada yufka sulamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni haberlere göre yeni planlar yapmanız gerekebilir.

Rüyada yufka sulamak geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına delalettir.

Rüyada yufka katlamak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına delalettir.

Rüyada yufka yağlamak uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına yorulur.

Rüyada yufka ekmek yapmak pişirmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine delalet eder.

Rüyada yufka yapmak yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, bazı konularda konuşulacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada tandırda yufka pişirmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, eş ve evlat sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ölüye yufka vermek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yufka ekmek görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments