Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul sulamak

Rüyada marul sulamak

Rüyada marul sulamak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, ardından bu kişiye açılacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marul sulamak gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızla ön planda olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada marul sulamak kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada pazarda marul görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada marul toplamak yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, can sıkıntısının sona ereceğine yorulur.

Rüyada marul toplamak çok iyi işler yapılacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lahana marul görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada marul salatası yediğini görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada marul aldığını görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada marul satın almak ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments