Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öbür tarafa gitmek

Rüyada öbür tarafa gitmek

Rüyada öbür tarafa gitmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kısmetinin açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada öbür tarafa gitmek gördüyseniz:

  • Herşeyin bir sırası var.

Rüyada öbür tarafa gitmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine rivayet eder.

Rüyada öbür tarafı görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, elinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada öbür dünyaya gitmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, çok önemli noktalara geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine yorulur.

Rüyada öbür dünyadan haber almak sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine inanılır.

Rüyada öbür dünyayı görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına alamet eder.

Rüyada öbür dünyada sorgulanmak çeşitli tartışmalar yaşanacağına, hatalı yollara sapılacağına, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada öbür alemi görmek başarının düşeceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına işaret eder.

Rüyada kendini öbür dünyada görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments