Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öbür dünyaya gitmek

Rüyada öbür dünyaya gitmek

Rüyada öbür dünyaya gitmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, rızkından ve gelirinden olacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öbür dünyaya gitmek gördüyseniz:

  • Farklı farklı işaretler, çevrenizdeki kişilerin dileklerinizi yerine getirmesini zorlaştırıyor.

Rüyada öbür dünyaya gitmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öbür dünyayı görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada öbür tarafa gitmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, zaman bulmakta zorlanacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına delalettir.

Rüyada öbür alemi görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada öbür dünyada olmak rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine rivayet eder.

Rüyada öbür tarafı görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine inanılır.

Rüyada öbür dünyadan haber almak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada öbür dünyada sorgulanmak kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments