Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini öbür dünyada görmek

Rüyada kendini öbür dünyada görmek

Rüyada kendini öbür dünyada görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, kötü yollara gireceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kendini öbür dünyada gördüyseniz:

  • Ani oluşumlar sayesinde hukuki, resmi, aileniz, eviniz veya yaşadığınız yerle ilgili konularda onarılması gereken yerleri onarma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada öbür dünyada sorgulanmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öbür dünyadan çağrılmak sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada öbür dünyada olmak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, daha isabetli kararlar alacağına yorulur.

Rüyada kendini öbür dünyada görmek hayata daha sıkı tutunacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, ruhuna hayrat yapılacağına işaret eder.

Rüyada öbür dünyadan haber almak aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalet eder.

Rüyada dünyada olmayan meyve yemek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dünyada tek kaldığını görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alanında marka bir isim olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dünyada olmayan bir hayvan görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments