Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öbür dünyayı görmek

Rüyada öbür dünyayı görmek

Rüyada öbür dünyayı görmek birçok iş kapısının açılacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Rüyada öbür dünyayı gördüyseniz:

  • Bazı konuların kontrolünü ele almanız gerekiyor olabilir.

Rüyada öbür dünyayı görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine delalettir.

Rüyada öbür dünyaya gitmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine yorulur.

Rüyada öbür dünyada olmak mal edineceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine işarettir.

Rüyada öbür tarafa gitmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada kendini öbür dünyada görmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına rivayet eder.

Rüyada öbür alemi görmek hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öbür dünyada sorgulanmak kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada öbür dünyadan çağrılmak aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments