Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öbür dünyada sorgulanmak

Rüyada öbür dünyada sorgulanmak

Rüyada öbür dünyada sorgulanmak iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, zorlukları aşacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, kendi işinin patronu olunacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öbür dünyada sorgulanmak gördüyseniz:

  • Zor bir seçim yapmaya zorlanabilirsiniz.

Rüyada öbür dünyada sorgulanmak kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işarettir.

Rüyada öbür dünyadan haber almak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini öbür dünyada görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, moralinin düzeleceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada öbür dünyada olmak Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada öbür dünyadan çağrılmak çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, huzura kavuşacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada dünyada tek kaldığını görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine işarettir.

Rüyada dünyada olmayan meyve yemek sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa yorulur.

Rüyada dünyada olmayan bir hayvan görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments