Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nurlu kadın görmek

Rüyada nurlu kadın görmek

Rüyada nurlu kadın görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, elindekilerinin kıymetini bileceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bereketin artacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına yorulur.

Rüyada nurlu kadın gördüyseniz:

  • Zaten kafanızda olayı şekillendirmiş bulunuyorsunuz.

Rüyada nur yüzlü kadın görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına inanılır.

Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, solan yüzünün güleceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada nurlu kadın görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına işaret eder.

Rüyada nur yüzlü yaşlı kadın görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada denizde nur görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sütlü nuriye görmek hayır getirecek yollara girileceğine, para biriktirebileceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet eder.

Rüyada nur suresi okumak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada yüzde nur görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments