Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur yüzlü dede görmek

Rüyada nur yüzlü dede görmek

Rüyada nur yüzlü dede görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, parasına da para ekleyeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada nur yüzlü dede gördüyseniz:

  • Tepkilerimizi kontrol etmemizde fayda var.

Rüyada nur yüzlü dede görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına rivayet eder.

Rüyada nurlu dede görmek sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, bir üniversitede hoca olunacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada nur yüzlü bir kadın görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine işarettir.

Rüyada birinin yüzünü nurlu görmek hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada nur yüz görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne nur indiğini görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, arkasından iyi konuşulacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada nur yüzlü bebek görmek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nurlu yüz görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments