Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur yüz görmek

Rüyada nur yüz görmek

Rüyada nur yüz görmek iyi bir kariyer edineceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, yönetici makamına geleceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada nur yüz gördüyseniz:

  • Maddi konuları başka kişilerin halletmesine güvenmek yanıltıcı olabilir.

Rüyada nur yüzlü dede görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine tabir olunur.

Rüyada nur yüzlü teyze görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada nur yüzlü bir adam görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada nur yüzlü erkek görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına rivayet eder.

Rüyada nur yüzlü kadın görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada nur yüzlü adam görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine yorulur.

Rüyada nur yüzlü bebek görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine yorulur.

Rüyada nur yüzlü insan görmek hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, aşama göstermeyeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments