Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nur aydınlık görmek

Rüyada nur aydınlık görmek

Rüyada nur aydınlık görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, işlerinin açılacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada nur aydınlık gördüyseniz:

  • Yapılmayan şeyleri düşünüp, keyfinizi kaçıracağınıza boş verip tembelliğin lüksünü yaşamaya çalışın.

Rüyada nur aydınlık görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, zahmet veren işlerin artacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yüzünü aydınlık görmek ayıplı yolara sapacağına, koyu muhabbette kalacağına, ana baba dualarının alınacağına delalet eder.

Rüyada yüzünü aydınlık görmek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada aydın görmek çok büyük borçlar alacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aydınlık gökyüzü görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada günün aydınlandığını görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada havayı aydınlık görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, maddi anlamda rahatlamaya rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments