Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünü aydınlık görmek

Rüyada birinin yüzünü aydınlık görmek

Rüyada birinin yüzünü aydınlık görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzünü aydınlık gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınıza daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada birinin yüzünü aydınlık görmek konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işaret eder.

Rüyada yüzünü aydınlık görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına yorulur.

Rüyada aydınlık kapı görmek yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına inanılır.

Rüyada odayı aydınlık görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine işarettir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada aydınlık yol görmek hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına yorulur.

Rüyada aydınlık ışık görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, ününün çoğalacağına inanılır.

Rüyada güneşin aydınlığını görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments