Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünü aydınlık görmek

Rüyada yüzünü aydınlık görmek

Rüyada yüzünü aydınlık görmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, kötü haberler alınacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, çok yıpranacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüzünü aydınlık gördüyseniz:

  • Fazla güzel görünen teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Rüyada birinin yüzünü aydınlık görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü aydınlık görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada aydınlık gökyüzü görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada odayı aydınlık görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada evini aydınlık görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada aydınlık yolda yürümek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aydınlık kapı görmek gönül kapılarının açılacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine alamet eder.

Rüyada evi aydınlık görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments