Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada günün aydınlandığını görmek

Rüyada günün aydınlandığını görmek

Rüyada günün aydınlandığını görmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, emeğinden hayır göreceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada günün aydınlandığını gördüyseniz:

  • Duygularınız mantıklı karar almanızı engelliyor.

Rüyada günün aydınlandığını görmek büyük bir adım atılacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya tabir olunur.

Rüyada aydınlık oda görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret eder.

Rüyada birini aydınlık görmek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işarettir.

Rüyada odayı aydınlık görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz aydınlığı almak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada aydınlık mutfak görmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine işaret eder.

Rüyada güneşin aydınlığını görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, razı geleceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünün aydınlandığını görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments