Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel numarası görmek

Rüyada tel numarası görmek

Rüyada tel numarası görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, evliyseniz eşle iyi geçime, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, maneviyata yöneleceğine inanılır.

Rüyada tel numarası gördüyseniz:

  • Çağrıldığınızda gereken yerde olmanız veya gerekeni yapmanız, ileride bazı konularda dışlanmanızın önünü kesebilir.

Rüyada tel numarası almak yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada tel numarası görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı numara görmek aksiliklerin yaşanacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına delalet eder.

Rüyada şans numarası görmek kötü yola sapmayacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, sıkıntılara neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon numarası verdiğini görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına delalettir.

Rüyada on numara görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü numarası yapmak kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada banka hesap numarası görmek endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments