Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nohut hasat etmek

Rüyada nohut hasat etmek

Rüyada nohut hasat etmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, keyfinin olmayacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine işaret eder.

Rüyada nohut hasat etmek gördüyseniz:

  • Size ilgi gösteren kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada nohut hasat etmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada nohut hasadı görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada hasat görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mısır hasat etmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına yorulur.

Rüyada hasat edilmiş tarla görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, eğlenceli günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada buğday hasadı görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasat kaldırmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments