Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası görmek

Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası görmek

Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası görmek eski bir davanın tekrar açılacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası gördüyseniz:

  • Kendi önceliklerinizi hatırlamalısınız.

Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası görmek çok hayırlı işlere atılacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalet eder.

Rüyada hasat edilmiş buğday görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, keyiflerinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada hasat edilmiş tarla görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğday hasat etmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğday hasadı görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nohut hasadı görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada nohut hasat etmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasat görmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments