Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır hasat etmek

Rüyada mısır hasat etmek

Rüyada mısır hasat etmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, her zaman neşeli olacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada mısır hasat etmek gördüyseniz:

  • İnsanları etkilemek için abartılı cümleler kurmaktan, fazla para harcamaktan ya da kibirli tavırlardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada mısır hasat etmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada mısır hasadı görmek iş hayatında çok zarar edileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada hasat edilmiş tarla görmek yeni şeyler deneneceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada nohut hasadı görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, sıkıntılarının son bulacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına rivayet eder.

Rüyada hasat etmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, sevgisinin artacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası görmek büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada hasat görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına delalettir.

Rüyada ekin hasat etmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments