Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasat edilmiş tarla görmek

Rüyada hasat edilmiş tarla görmek

Rüyada hasat edilmiş tarla görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına tabir olunur.

Rüyada hasat edilmiş tarla gördüyseniz:

  • Bazı olaylar tam olarak açığa çıkmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Rüyada hasat edilmiş tarla görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Rüyada hasat edilmiş buğday tarlası görmek kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, patron koltuğuna geçeceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hasat edilmiş buğday görmek borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada buğday hasat etmek maddi anlamda güçleneceğine, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada mısır hasat etmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada hasat etmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada ekin hasat etmek temiz ve yeni bir sayfa açacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hasat görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments