Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasat görmek

Rüyada hasat görmek

Rüyada hasat görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kazancının daha da artacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada hasat gördüyseniz:

  • Heyecan yaratan durumlar olabilir veya sabrınız test edilebilir.

Rüyada nohut hasadı görmek maddi gücünün de daimi olacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buğday hasat etmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada patates hasat etmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır hasadı görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına işaret eder.

Rüyada nohut hasat etmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, başarılarının kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada ekin hasadı görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasat kaldırmak hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada ekin hasat etmek dertlerin son bulacağına, ilim irfan öğreneceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments