Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nöbete gitmek

Rüyada nöbete gitmek

Rüyada nöbete gitmek elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada nöbete gitmek gördüyseniz:

  • Partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada nöbete gitmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada epilepsi nöbeti geçirmek gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nöbet tutmak zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada nöbet geçirdiğini görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada okulda nöbetçi olmak verimli işlere gireceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, tabiri caizse can bulacağına tabir olunur.

Rüyada asker olmak ve nöbet tutmak hedeflerin gerçekleştirileceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalettir.

Rüyada okulda nöbet tutmak iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nöbetçi eczane aramak çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, hakkıyla kazanca tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments