Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nöbetçi olmak

Rüyada nöbetçi olmak

Rüyada nöbetçi olmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına işarettir.

Rüyada nöbetçi olmak gördüyseniz:

  • Yeni çözümler bir süredir sorun yaratan konuları ortadan kaldırabilir.

Rüyada silahlı nöbet tutmak sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına delalet eder.

Rüyada nöbetçi görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nöbete gitmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalet eder.

Rüyada nöbet geçirmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, ticaret ehli olacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada nöbetçi eczane aramak bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker olup nöbet tutmak yokluk çekeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nöbet tutan asker görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, malların artacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalettir.

Rüyada askerde nöbet tutmak sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments