Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastanede nöbetçi olmak

Rüyada hastanede nöbetçi olmak

Rüyada hastanede nöbetçi olmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, sağlık sorunlarından kurtulmaya, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, maddi zararlara uğrayacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine inanılır.

Rüyada hastanede nöbetçi olmak gördüyseniz:

  • Kesin bir sonuca varamadığınız herşeyde hemen karar verip ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada hastanede nöbetçi olmak çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada hastanede nöbet tutmak o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına delalettir.

Rüyada asker nöbeti görmek yardımın alınacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada silahlı nöbet tutmak atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, kafasının boşalacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada okulda nöbetçi olduğunu görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada nöbet tuttuğunu görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Rüyada nöbet tutan asker görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine delalet eder.

Rüyada nöbet geçirdiğini görmek rahat bir hayatı olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments