Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada niyetini görmek

Rüyada niyetini görmek

Rüyada niyetini görmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada niyetini gördüyseniz:

  • İlginizi bekleyen alanlarda fark yaratmak için çalışmaları hızlandırın.

Rüyada umreye gitmeye niyetlenmek zararını tamamen kapatacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada namaz kılmaya niyet etmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, huzurunu kaybedeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruç tutmak için niyet etmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada ev almaya niyetlenmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine tabir olunur.

Rüyada niyetini görmek mal mülk edineceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına işaret eder.

Rüyada umreye gitmeye niyet etmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, kafasının rahat olacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada niyetli olduğunu görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, işlerin de yolunda gideceğine, gözden düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruca niyet ettiğini görmek rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments