Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada umreye gitmeye niyet etmek

Rüyada umreye gitmeye niyet etmek

Rüyada umreye gitmeye niyet etmek kendisine olan güveninin azalacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hayırlı kapıların açılacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, başarısızlığa düşüleceğine delalet eder.

Rüyada umreye gitmeye niyet etmek gördüyseniz:

  • Belli yatırımlarınız veya vereceğiniz hizmetlerle ilgili konularda sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle bir araya gelmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada umreye niyetlenmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, öz güveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada umreye gitmeye niyet etmek kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Rüyada umreye gitmeye niyetlenmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine işaret eder.

Rüyada umreye niyet etmek yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacca gitmeyi niyet etmek onurlu bir hayat süreceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, helal rızık yiyeceğine alamet eder.

Rüyada abdest almaya niyet etmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada evlenmeye niyet etmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılmaya niyetlenmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, işlerinin çok iyi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments