Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada niyet görmek

Rüyada niyet görmek

Rüyada niyet görmek işlerinin rast gideceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, duyguların karşılık bulacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine yorulur.

Rüyada niyet gördüyseniz:

  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Rüyada ev almaya niyetlenmek alışveriş yapacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaza yanlış niyet etmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada oruca niyet ettiğini görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına delalet eder.

Rüyada hacca gitmeyi niyet etmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işaret etmektedir.

Rüyada niyete yatmak özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada niyet etmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada evlenmeye niyet etmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine işaret eder.

Rüyada namaz kılmaya niyetlenmek güvensizlik duymaya, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, karanlığın biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments