Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada niyet etmek

Rüyada niyet etmek

Rüyada niyet etmek zarar etme riskini en aza indireceğine, kadim dostlar edineceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine yorulur.

Rüyada niyet etmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı planlar yapabilir, yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz veya çok mutlu olmanıza yardım edebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada umreye gitmeye niyetlenmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruca niyet etmek Allah’ın yolundan gideceğine, haberler alacağına, işlerin günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada abdeste niyetlenmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada niyet çekmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine inanılır.

Rüyada oruç için niyet etmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada cuma namazına niyet etmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaza niyet etmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, evlatlarının hayrını göreceğine delalet eder.

Rüyada niyet görmek saygı göreceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments