Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaza yanlış niyet etmek

Rüyada namaza yanlış niyet etmek

Rüyada namaza yanlış niyet etmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet eder.

Rüyada namaza yanlış niyet etmek gördüyseniz:

  • Yaşam tazınızın bazı bölümlerinin yenilenmesi gerektiğini fark etmenizi sağlayacak olaylar yaşanabilir.

Rüyada namaza yanlış niyet etmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, amacına nail olacağına işaret eder.

Rüyada cuma namazına niyet etmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine delalettir.

Rüyada namaz için niyet etmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılmaya niyet etmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, mutluluğunun da artacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına inanılır.

Rüyada namaza niyet etmek sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada namaza niyetlenmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalet eder.

Rüyada namaz kılmaya niyetlenmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, giderlerin artış göstereceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada evlenmeye niyet etmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments