Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz için niyet etmek

Rüyada namaz için niyet etmek

Rüyada namaz için niyet etmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, daha isabetli kararlar alacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz için niyet etmek gördüyseniz:

  • Alışverişe çıkmak veya arkadaşlarla planlar yapmak türünde keyifli aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada namaza yanlış niyet etmek daha iyi anlaşır olacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılmaya niyet etmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaza niyetlenmek başarıya giden yollarını açacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada cuma namazına niyet etmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, rahat nefes almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılmaya niyetlenmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada namaza niyet etmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada namaz için niyet etmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada niyet çekmek sorunların çözüleceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments