Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlıyla konuşmak

Rüyada nişanlıyla konuşmak

Rüyada nişanlıyla konuşmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, iş güç sahibi olacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına yorulur.

Rüyada nişanlıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olmamak için biraz daha yavaş hareket etmekte fayda var.

Rüyada nişanlıyla telefonda konuşmak sorunların zor bir durum yaşatacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, istediği başarıya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada nişanlıyla konuşmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, attığı her adımı düşüneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık birinin nişanlandığını görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına tabir olunur.

Rüyada istemeden nişanlanmak yeni ev eşyaları alınacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun nişanlandığını görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, prestij kaybı yaşanacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi nişanlı görmek cebinin para göreceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada nişanda kavga etmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, çok zor duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı biriyle nişanlanmak yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments