Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı biriyle nişanlanmak

Rüyada tanımadığı biriyle nişanlanmak

Rüyada tanımadığı biriyle nişanlanmak yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, Allah katında yükseleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada tanımadığı biriyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • O nedenle çok fazla sorgulamamanızda fayda var.

Rüyada tanımadığı bir erkekle nişanlanmak hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın birisiyle nişanlanmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığım biriyle nişanlanmak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, malının artmasını sağlayacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığı kişiyle nişanlanmak son model arabaya sahip olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığı birisiyle nişanlanmak yanlış kişilere denk geleceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkekle nişanlanmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, çok büyük bir acı duyacağına, hasta ise şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle nişanlanmak hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı biriyle nişanlandığını görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments