Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlıyla telefonda konuşmak

Rüyada nişanlıyla telefonda konuşmak

Rüyada nişanlıyla telefonda konuşmak çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, bir yere taşınmaya, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlıyla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sır olarak saklamanızda fayda var.

Rüyada nişanlıyla telefonda konuşmak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada nişanlıyla konuşmak üzücü olaylar yaşanacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına delalettir.

Rüyada ölmüş annesiyle telefonda konuşmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonla konuşmak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle telefonda konuşmak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada ölen kişiyle telefonda konuşmak yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, giden birinin geri döneceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin annesiyle telefonda konuşmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada uzaktaki biriyle telefonda konuşmak sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments