Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanda kavga etmek

Rüyada nişanda kavga etmek

Rüyada nişanda kavga etmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, ticaret ehli olacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada nişanda kavga etmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden talepleri veya size sormak istediği sorularla sizin onlara sunabilecekleriniz arasında dağlar kadar fark olabilir.

Rüyada nişanda kavga etmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişanlısıyla kavga ettiğini görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlısıyla kavga etmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Rüyada nişanlıyla kavga etmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada nişan haberi duymak ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına inanılır.

Rüyada bekar birinin nişanlandığını görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine işaret eder.

Rüyada nişan ve yüzük görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinle nişanlandığını görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments