Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bekar kızın gelinlik giydiğini görmek

Rüyada bekar kızın gelinlik giydiğini görmek

Rüyada bekar kızın gelinlik giydiğini görmek parasının azalacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, konfor içinde olacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bekar kızın gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Baskılar sizi sıkabilir.

Rüyada bekar kızın gelinlik giydiğini görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine delalet eder.

Rüyada bekar kızı gelinlikle görmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bekar bir kızı gelinlikle görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine rivayet eder.

Rüyada bekar birinin gelinlik giydiğini görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına işarettir.

Rüyada kızının gelinlik giymek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kızını gelinlik giydiğini görmek şansının bahtının açılacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulur.

Rüyada genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine rivayet eder.

Rüyada kızının gelinlik giydiğini görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments