Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlanmak ve nişan atmak

Rüyada nişanlanmak ve nişan atmak

Rüyada nişanlanmak ve nişan atmak çok büyük bir işe girileceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, ortak edineceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlanmak ve nişan atmak gördüyseniz:

  • Kısa, pek önemli olmayan birliktelikler veya grup gezileri yapabilirsiniz.

Rüyada nişanlanmak ve nişan atmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğü atmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada nişan atmak bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanı atmak sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişanlan atmak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişanlanmak ve nişanı atmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlıya tokat atmak yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, kul hakkına girmeyeceğine, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünü atmak kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments