Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanı atmak

Rüyada nişanı atmak

Rüyada nişanı atmak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, endişelerini silip atacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada nişanı atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda farkındalığınız artıyor.

Rüyada nişanlanmak ve nişanı atmak özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada nişanlanmak ve nişan atmak elinin darda kalmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünü atmak dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişan atmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına delalet eder.

Rüyada nişanı atmak yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada nişanlan atmak mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, duygularının ön plana çıkacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlıya tokat atmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada nişan yüzüğü atmak zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments