Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan yüzüğü atmak

Rüyada nişan yüzüğü atmak

Rüyada nişan yüzüğü atmak amacına ulaşacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, malının da eksilmeyeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, geriye doğru gideceğine alamet eder.

Rüyada nişan yüzüğü atmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya yakınlarınızın sağlığını da hafife almamanız gerekiyor.

Rüyada nişan yüzüğünü atmak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Rüyada nişan yüzüğü atmak helal lokmalar yiyeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine alamet eder.

Rüyada nişan atmak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine işaret eder.

Rüyada nişanlanmak ve nişanı atmak dedikoduya, kendini toparlayamayacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet eder.

Rüyada nişanlanmak ve nişan atmak iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine delalet eder.

Rüyada nişanı atmak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada nişanlan atmak makam edineceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına delalettir.

Rüyada nişanlıya tokat atmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments